Lærernes Pension lander stærkt afkast

I det første halvår af 2014 leverer Lærernes Pension et afkast på 7,7 procent – et stærkt afkast, der er blandt de højeste i branchen.Resultatet skyldes dels kursgevinster på mange af de risikofyldte investeringer og dels rentefaldet i første halvår.

Bedst var afkastet på danske aktier, der med 19,2% også lå over den generelle udvikling på det danske aktiemarked. Knap 5% af de samlede investeringer er i danske aktier. Næstbedste afkast, 13,3%, skabte Lærernes Pension blandt de – primært tyske - lange statsobligationer.

I første halvår var præmieindtægten på 2.221 mio. kr. Det bringer Lærernes Pension tilbage på sporet efter lærerlockouten i foråret 2013, hvor der var et mærkbart fald i præmieindtægterne.

Se halvårsrapporten her

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.