Lave omkostninger og fuld synlighed

Lærernes Pension er et af de billigste steder at have sin pensionsordning, og alle medlemmer kan se nøjagtig hvor mange af deres penge der går til at administrere ordningen og til at investere deres penge.

​I magasinet ’Penge’ satte DR onsdag 3. december fokus på pension og ikke mindst omkostningerne ved at have en pensionsordning, og viste flere eksempler på at folk kan have store problemer med at gennemskue, hvor store omkostninger, der egentlig er forbundet med at have en pensionsordning.

Omkostninger kan være både til administration af ordningen og omkostninger i forbindelse med investeringer.

For medlemmerne af Lærernes Pension er det nemt at logge sig ind og finde alle de årlige omkostninger på Årsoversigten. De er opgjort både som et kronebeløb og som en procent af den samlede opsparing.

Er du medlem kan du logge ind her og se dine egne tal

Hvis man vil sammenligne med andre selskaber, kan man se på de officielle nøgletal, som alle pensionsselskaber skal fremlægge i deres årsregnskaber. For Lærernes Pension var tallene i det seneste årsregnskab (2013)

  • Omkostningsprocent af præmier 2,0 procent
  • Omkostninger af opsparingen (hensættelser) 0,2 procent
  • Omkostninger pr. forsikret 607 kroner om året

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.