Lærerne ligger højt med depotrenten

Med udmeldingen om en depotrente på 6,5 procent i 2015, placerer Lærernes Pension sig i førerfeltet. Dagbladet Jyllands-Posten skriver om de store selskabers problemer med at give gode renter.

Allerede fra årets start ser det godt ud for lærerne. Med en depotrente på 6,5 procent bliver deres pensionsopsparing forrentet højere end de fleste andre.

Udsnit af artikel fra Jyllands-Posten 10. januar 2015

At det kan lade sig gøre at fastlægge renten så højt, skyldes at Lærernes Pension har solide reserver, og en klar investeringsstrategi, hvor der er styr på de risici, vi kan blive udsat for.

Depotrenten bliver fastlagt af bestyrelsen i december hvert år. Den kan dog ændres på andre tidspunkter, men det er endnu ikke sket.

Dagbladet Jyllands-Posten beskrev i en artikel lørdag den 10. januar hvordan selskaber uden solide reserver har svært ved at fastlægge en strategi for deres investeringer, der kan give større afkast. Det skyldes at der er meget faste krav til, hvor store reserver pensionsselskaber skal have for at kunne sikre medlemmerne deres pensioner.

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.