Almennyttige boliger i Bindesbøll Byen er ikke et problem

Bestyrelsen i Lærernes Pension ser ikke et problem i, at der skal være almennyttige boliger i Bindesbøll Byen ved Risskov i Aarhus. I forvejen er målgruppen for vores del af byggeriet bred.

”Når vi foretager en investering på mere end halvanden milliard kroner er vi selvfølgelig ikke begejstret, når præmisserne ændrer sig, efter at vi har lukket aftalen. Men når det er sagt, så synes vi, at det er fint, at en bredere målgruppe får mulighed for at bo i Bindesbøll Byen”, siger bestyrelsesformanden for Lærernes Pension, Anders Bondo Christensen.

Byggeri med en bred målgruppe    

Lærernes Pension regner med at bygge omkring 600 lejeboliger. Langt størsteparten vil være lejelejligheder på mellem 2 og 4 værelser – i gennemsnit på 95 kvm. Hvis lejlighederne stod klar til udlejning i dag ville huslejen nok ligge mellem 5.700 kr. og 11.900 kr. Ud over lejelejligheder bygger vi også et mindre antal rækkehuse, som også bliver lejeboliger.

Vores byggerier henvender sig typisk til lejere med mellemindkomster, og derfor vil der være mange, der har mulighed for at leje en lejlighed i Bindesbøll Byen. I lignende byggerier bor der i dag mellem 15 og 20 procent, der er medlem af Lærernes Pension.  

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.