Ved du, hvor meget du indbetaler til pension?

Og har du styr på, hvor meget du får om måneden, når du en gang går på pension? På vores nye hjemmeside, kan du let finde disse information – også fra din mobil eller tablet.

Nogle har måske allerede opdaget, at vi er gået i luften med en ny hjemmeside og andre har aldrig besøgt lppension.dk. Under alle omstændigheder, så er der nu en oplagt anledning til at interessere sig lidt for pensionen.

Let, forståelig og lavet til dig  

Ambitionen med den nye hjemmeside er, at det skal være let og forståeligt at få informationer og overblik over pensionen – også når et medlem skal flytte pensioner fra et selskab til et andet eller ændre på, hvem der skal have penge udbetalt ved død.

Vi er ikke færdige

Vi er nået langt med den nye hjemmeside, men vi er langt fra færdige. Vores mål er at gøre hjemmesiden så personlig som muligt – både før og efter log ind. Medlemmerne skal kun møde information, der lige præcis er relevant for dem, og også gerne informationer fra andre hjemmesider, som er relevant, når man fx skal planlægge pensionen. 

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.