Mød os på Facebook

Fra 1. juni 2015 er vi også på Facebook. Vi vil gerne være, hvor vores medlemmer er, og vi vil gerne prøve at vise, at pension også er en del af hverdagen.

Som medlem kan du hver måned på lønsedlen se, at der går tusindvis af kroner til pension. Ved også at være på Facebook vil vi prøve at sikre, at også medlemmer, der måske ikke selv finder frem til vores hjemmeside, bliver opmærksomme på, at deres pensionsordning også kan spille en rolle i deres liv. Det gælder også før, de når pensionsalderen.

Vi forholder os også til etik, når vi investerer. Og vi ved, at etik kan være et indviklet spørgsmål, når man bevæger sig ud i de konkrete investeringer. 

Vi har fået formanden for Lærernes Pensions bestyrelse, Anders Bondo Christensen, til at søsætte vores Facebook-side med en lille video.

Se vores side – og del gerne videoen :-) 

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.