Vi er glade for at I er loyale

Lærernes Pension klarer sig i al beskedenhed forrygende godt i den sammenligning af loyalitet hos medlemmerne, som Loyalty Group nu har lavet gennem seks år.

Lærernes Pension ligger på en andenplads blandt de 12 største pensionsselskaber, når det gælder kundeloyalitet. Og medlemmernes positive opfattelse er steget markant siden sidste års måling, med den højeste stigning blandt alle selskaberne.

Loyalty Group skriver, at Lærernes Pension ”er det selskab som har den største fremgang i kundeloyalitet i årets BrancheIndex Pension undersøgelse med en stigning på hele 19 % efterfulgt af PKA-Pension, som stiger 17% i forhold til sidste år. Sammenlignet med branchens gennemsnit på 7 % oplever LP Pension derved knap tre gange så stor en fremgang. Da Lærernes Pension med 48 procentpoint ydermere ligger nr. 2 i brancheanalysen, udfordrer de stærkt PensionDanmark om førstepladsen, hvis de formår at fastholde den markante loyalitetsfremgang”.
Se omtalen af undersøgelsen på Loyalty Groups hjemmeside.

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.