Det bedste image i branchen

Lærernes Pension er strøget ind på førstepladsen i en undersøgelse foretaget af analysevirksomheden Wilke og nyhedsmediet FinansWatch. 4.400 danskere indgår i undersøgelsen, der rangerer 15 pensionsselskaber.

De 15 pensionsselskaber bliver rangeret ud fra en række punkter, og med en samlet score på 78,7 (ud af 100 mulige) ligger Lærernes Pension højest. Det lavest rangerende pensionsselskab har en score på 63,6.

Forsikringsdirektør Steen Schouenborg er blevet interviewet af FinansWatch i anledning af undersøgelsen, og siger blandt andet:
"Vi har god føling med vores medlemmer, og vi har flere gange om året nogle medlemsfora, hvor vi drøfter, hvad medlemmerne har lyst til at drøfte. Men vi tager også forskellige emner op, hvis der er kommet relevante nyheder, og så taler vi om, hvorvidt det er relevant for dem, og hvordan tingene skal gøres, for at de bliver glade for det."

Han påpeger også, at en vigtig del af det gode image også er at levere gode resultater som et højt afkast, høj depotrente og lave omkostninger.
Og så gælder det om ikke at hvile på laurbærrene:
"Det handler om hele tiden at kigge på, om der er noget nyt vi kan gøre. Vi er i øjeblikket ved at kigge på at automatisere processen højst muligt, når man bliver syg f.eks., så det bliver nemmere, når der sker noget. Vi kigger hele tiden på, om der er nogle nye processer, vi kan gøre mere enkle eller automatisere," siger Steen Schouenborg til FinansWatch.

Også forsikringsselskaber, pengeinstitutter og realkredit er blevet undersøgt - og blandt forsikringsselskaber er det også et selskab i `lærerfamilien`, der kommer i top, nemlig LB Forsikring.

Omtalen hos FinansWatch (betalingsadgang)

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.