Skovdrift i Indonesien

Når vi går ind i et projekt med skovdrift i Indonesien undersøger vi en række forhold meget grundigt. Det konkrete projekt har en målsætning om en FSC-godkendelse og er i øvrigt prisbelønnet.

Tropical Asia Forest Fund (TAFF), som er en skovfond, vi er investeret i

  • TAFF er en skovfond med investeringer i Indonesien, Malaysia og Laos
  • Det australske selskab New Forest står bag TAFF-fonden. New Forest har bygget hele deres forretningsmodel op på at tilbyde bæredygtige investeringer med fokus på certificeret skovdrift, socialansvarlighed og høje miljømæssige standarder.  
  • En af investeringerne foregår i Indonesien. Her investerer TAFF med et indonesiske skovselskab Sampoerna Agro (SRGO), og de er belastede af en del sager tilbage i tiden, blandet andet en skovafbrænding, hvor de efterfølgende har modtaget en bøde. Disse sager ligger dog tilbage i tiden, og udviklingen siden hen har kun været positiv.
  • Inden TAFF indgik samarbejde med SRGO indgik de en aftale, så de fremadrettet lever op til kravet om at drive bæredygtig skovdrift. 
  • Her lagde TAFF særlig vægt på at forbedre og professionalisere skovdriften og introducere bæredygtige principper, der lever op til høje standarder (IFC Performance Standards on Environmental and Social Sustainability). Dette er indarbejdet i aftalegrundlaget mellem SRGO og TAFF, og omfatter alle SRGO´s aktiviteter, også dem der foregår udenfor HKI´s regi.
  • Investeringen i Indonesien er en prisbelønnet investering. I 2016 modtog TAFF Sustainable Forestry Deal of the Year af Environmental Finance

Læs også:

Dine pensionspenge er ikke i skattely

Danmark og skattely-lande

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.