Topafkast i 2016

2016 blev rundet af med et afkast på hele 11,3 procent . Især investeringer i emerging markets bidrog til det flotte resultat.


2016 blev rundet af med et afkast på hele 11,3 procent i Lærernes Pension. Især investeringer i emerging markets bidrog til det flotte resultat.

De 140.000 lærere fik polstret pensionen godt i 2016 med et tocifret afkast, der formentlig ligger i top blandt samtlige pensionsselskaber.

Der har været gevinst på stort set alle investeringsområder, men især emerging markets skilte sig ud med høje aktieafkast. Samtidig klarede vores forvaltere på dette område sig bedre end markedet generelt.

Selskabet har solide reserver, og klarer nemt Finanstilsynets forskellige stresstests, og det gør det muligt at investere mere risikofuldt, og dermed få større afkast.
Investeringsstrategien for de kommende år indebærer, at selskabet fortsat kan investere i områder, hvor der er muligheder for gode afkast.

Før jul fastlagde bestyrelsen depotrenten for 2017 til 5,61%, og samtidig blev omkostningerne endnu en gang sænket så de nu blot udgør 1,25% af indbetalingerne.

Vi forventer ikke at få samme høje afkast i 2017, så afkastet fra 2016 er med til at sikre, at lærerne også i de kommende år kan få en pæn depotrente.

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.