Fortæl syge kolleger om Falck Healthcare

Gennem Lærernes Pension kan sygemeldte lærere få hjælp af Falck Healthcare, hvis de er i fare for at blive sagt op, så de enten kan forblive på arbejdsmarkedet eller vende tilbage til det.

For at få hjælp hos Falck Healthcare skal man være medlem af Lærernes Pension og have en invalidepension på pensionsordningen. Hjælpen er uafhængig af arbejdspladsen, det offentlige, den faglige organisation og en eventuel ansøgning om invalidepension.

Sådan kommer man i gang

Medlemmet skal starte med at ringe til Lærernes Pension på 70 21 61 31. En pensionsrådgiver vil så afklare, om der er mulighed for at få hjælp. Kan medlemmet få hjælp, vil forløbet blive sat i gang helt automatisk. Forløbet hos Falck Healthcare er frivilligt og anonymt, og medlemmet kan til hver en tid sige fra.  

Et skræddersyet forløb

Et tværfagligt team bestående af sygeplejersker, læger, fysioterapeuter, psykologer og socialrådgivere skræddersyr et forløb til den enkelte. Medlemmer får tilbudt en fast kontaktperson, som vil være tovholder gennem hele forløbet.

Pilottest og evaluering

Inden Lærernes Pension for alvor gik i luften med tilbuddet, har tilbuddet været testet i form af et pilotprojekt som efterfølgende blev evalueret. Resultaterne var så gode, at det nu er blevet til et tilbud til alle medlemmer af Lærernes Pension.  

Et medlem kan komme i betragtning hvis han/hun:

  • er overenskomstansat lærer og medlem af Lærernes Pension
  • har en invalidepension på sin ordning
  • har en længerevarende sygemelding, og i fare for at blive opsagt
  • har brug for hjælp til at blive på arbejdsmarkedet
  • har behov for hjælp til afklaring

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.