Bedste image tre år i træk

For tredje år i træk er Lærernes Pension rendt med førstepladsen blandt pensionsselskaber i den imagemåling, som netmediet FinansWatch foretager i samarbejde med analyseinstituttet Wilke.

"Vi er stolte over igen at være på førstepladsen, men ved også, at det er en tillid, man skal gøre sig fortjent til. Derfor arbejder vi løbende på at udvikle vores service til medlemmerne, så de kan blive ved med at opfatte os som relevante, serviceorienterede og ikke mindst som et selskab, der leverer en høj depotrente og har lave omkostninger", siger administrerende direktør Steen Schouenborg.
FinansWatch og Wilke har målt alle de største selskaber i den finansielle sektor, og blandt de i alt 69 selskaber kommer Lærernes Pension ind på en samlet femteplads efter blandt andet sygeforsikringen `danmark` og Lærerstandens Brandforsikring, men altså som højest placerede pensionsselskab.

De omkring 5.000 personer i Wilkes panel har forholdt sig til otte forhold for selskaberne:

  • Har en god service *
  • Har god rådgivning *
  • Er troværdig (kan stole på dem) *
  • Formår at udvikle nye produkter og services
  • Overholder love og regler *
  • Har konkurrencedygtige priser *
  • Har god økonomi
  • Er god og synlig i deres kommunikation

Lærernes Pension opnår førsteplads blandt pensionsselskaberne på fem af de otte parametre (det er dem, der er markeret med *) samt en andenplads på det sidste punkt om kommunikation.
På de to punkter om god økonomi og om udvikling af nye produkter er der tale om en femteplads (ud af 15).

Da Lærernes Pension trods alt ikke hører til blandt de største pensionsselskaber, konstaterer Wilke/FinansWatch, at der "er en svag positiv sammenhæng mellem kendskab og opfattelse. Alligevel lykkes det for Lærernes Pension at have branchens bedste image trods et begrænset kendskab".

FinansWatch omtaler selv målingen her (betalingsvæg):
https://finanswatch.dk/secure/Finansnyt/Pension/article11699552.ece

 

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.