Ny administrerende direktør

Bestyrelsen i Lærernes Pension har udnævnt Karsten Kjeldsen som ny administrerende direktør for Lærernes Pension. Han tiltræder stillingen den 2. januar 2020.

Karsten kommer fra en stilling som investeringsdirektør (CIO) i Industriens Pension.

Bestyrelsesformand i Lærernes Pension, Anders Bondo Christensen, glæder sig over ansættelsen af Karsten, der passer rigtig godt til de værdier, som Lærernes Pension står for. 

”Lærernes Pension er i rigtig god form. Vi har lave omkostninger, gode afkast og medlemmer, som har stor tillid til os. Derfor har det været vigtigt for bestyrelsen at finde en administrerende direktør, der kan fastholde den gode form, og kan udvikle Lærernes Pension, så vi også i fremtiden er et pensionsselskab, som lærerne har stor tillid til. Og her er Karsten den rette person”, siger Anders Bondo Christensen.

Der har været stor interesse for stillingen som administrerende direktør i Lærernes Pension, og der har været flere meget kvalificerede kandidater, men det var et helt enigt ansættelsesudvalg, som pegede på Karsten som den bedste kandidat til stillingen.

 ”Jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for Lærernes Pension. Det er et pensionsselskab med et virkeligt godt image, høj troværdighed, og som har en flot performance. Sammen med mine nye dygtige kollegaer bliver det min opgave at fastholde den gode udvikling og sørge for, at Lærernes Pension leverer på medlemmernes og omverdenens høje forventninger til et pensionsselskab anno 2020 og frem. Personligt glæder jeg mig også over at skulle stå i spidsen for et pensionsselskab for lærere. Vi har to drenge, og jeg synes, at uddannelse og trivsel er noget af det vigtigste, vi kan tilbyde vores børn”, siger Karsten Kjeldsen.

 

Fakta om Karsten Kjeldsen

  • Er 48 år, gift og har to børn
  • Cand. merc. (matematik) fra Copenhagen Business School
  • Financial Risk Management (Global Association of Risk Professionals)

Tidligere ansættelser:

  • Investeringsdirektør (CIO) og medlem af den daglige ledelse i Industriens Pension
  • Chef for Advisory & Trading, samt Liability Driven Investments på nordisk plan i Nordea Liv og Pension
  • Chef for renterisiko og obligationer i SEB Pension
  • Vice president, Corporate Derivatives Group hos Morgan Stanley
  • Vice president, Charisma Risk Advisory Group hos JPMorgan Chase

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.