De mest loyale

Lærernes Pension er det pensionsselskab, der har de mest loyale kunder, skriver konsulentfirmaet Loyalty Group i sin årlige måling her i januar 2019. Vi har haft 'podie-plads' siden 2015, men i år er første gang på toppen.

Loyalty Group har spurgt et panel med flere end 4.700 pensionskunder for at afdække danskernes loyalitet og tilfredshed overfor deres pensionsselskab.

Udtrykt i et enkelt tal får Lærernes Pension karakteren 67 med et klart hop ned til næste selskab på 62.

Gennemsnittet for alle 12 selskaber i undersøgelsen er en karakter på 53 og selskabet, der scorer lavest ligger på 33.

Generelt ligger arbejdsmarkedspensions-selskaberne højere end de kommercielle, men der er dog et vist overlap i midtergruppen.

 

Tryghed og tillid

"Vi har igennem mange år arbejdet målrettet på at skabe tillid og troværdighed blandt vores medlemmer, og det har resulteret i nogle stærke værdier, der er styrende for, hvordan vi møder vores medlemmer - både i kommunikationen, rådgivningen og i dialogen med medlemmerne", siger Paul Brüniche-Olsen, der er administrerende direktør i Lærernes Pension.

"Samtidig har vores medlemmer stadig deres opsparing i gennemsnitsrente, og det ved vi giver dem en stor tryghed. De kan se, at deres pensioner vokser år for år, og de behøver ikke bekymre sig om pludselige tab. Vi er også løbende i dialog med medlemmer om etikken i vores investeringer, så vi hele tiden er i synk med deres forventninger og vores virkelighed."

Loyalty Group skriver selv om undersøgelsen her:
https://www.loyaltygroup.dk/dk/vores-research/brancheindex/pension/

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.