Årets pensionsselskab

Lærernes Pension er blevet kåret som Årets Pensionsselskab i kategorien ’Arbejdsmarkedspensionsselskaber’.

Det er FinansWatch i samarbejde med konsulent- og revisionsselskabet EY, der har vurderet og kåret vinderne af priserne i `Årets Finansvirksomhed`, og det er det rekordstore afkast i 2019 og de lave omkostninger, der er med til at sikre Lærernes Pension titlen i år.

For arbejdsmarkedspensionsselskaber skriver FinansWatch om kriterierne:

"Prisen til arbejdsmarkedspensionsselskaberne gives på baggrund af selskabernes nøgletal for afkast samt for deres omkostningsniveau. Pensionsselskaberne opnår point både for den konkrete præstation i 2019 og for udviklingen i forhold til tidligere år."

Højt afkast, lave omkostninger

Og både for det seneste regnskabsår - 2019 - og for perioden 2015-2019 fremhæver FinansWatch, at Lærernes Pension har `været bedst til at skabe afkast til medlemmerne i gennemsnitsrente`.

Desuden bemærker de, at Lærernes Pension `har herudover nogle af de laveste gennemsnitlige omkostninger pr. forsikret`.

Glade og stolte

`Vi er glade og stolte over at blive kåret, især fordi det understreger, at vores medlemmer skal have mest muligt ud af deres pensionskroner` siger administrerende direktør Karsten Kjellerup Kjeldsen.

`Netop af den grund er det dejligt at prisen gives for gode afkast og lave omkostninger, som er to helt centrale elementer i at sikre lærerne en fornuftig pension, og det vil da kun anspore os til at fortsætte i det gode spor også i fremtiden`.

Læs om kåringen på finanswatch.dk

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.