Nyt ejendomsprojekt Randers

Over de næste år opfører Lærernes Pension 306 nye lejligheder i Sporbyen i Randers. Projektet forventes at stå færdigt i 2025.

Hos Lærernes Pension er vi stolte af at kunne præsentere vores nye ejendomsprojekt, Engkvarteret, i den nye Randers-bydel Sporbyen.

En ny kreativ bydel
De nye lejligheder bliver opført i Engkvarteret, der er ét af Sporbyens fem nye kvarterer. Fabriksområdet i Sporbyen i Randers er under transformation fra den tidligere togfabrik, og er i dag ved at udvikle sig til en ny kreativ bydel, tæt på Randers Fjord og kun en kort cykeltur fra Randers Centrum. Målet er at skabe en mangfoldig bydel fyldt med liv og aktiviteter.

306 nye lejligheder
Engkvarteret vil bestå af i alt 306 lejligheder fordelt på 10 punkthuse, og der vil være både et-, to- og treværelses lejligheder. Punkthusene opføres forskudt af hinanden, så flest mulige lejere får udsigt over Randers Fjord og alle boligerne vil have egen terrasse eller altan. Der anlægges desuden et rekreativt område med legeplads samt vild natur i hele kvarteret.

Fokus på bæredygtighed
I Lærernes Pension har vi et fokus på bæredygtighed og projektet opføres derfor med henblik på at blive certificeret med DGNB Guld.

"Det er først og fremmest en god og langsigtet investering, og lige så vigtig er det, at vi igen stiller krav til bæredygtighed ved at gå efter, at Engkvarteret bæredygtighedscertificeres med DGNB Guld og lever op til Bygningsreglementets lavenergiklasse. Ligeledes har vi et stort fokus på den sociale dagsorden, som blandt andet omfatter lærlinge og praktikanter på byggepladsen og inddragelse af lokalområdet”, fortæller ejendomsdirektør i Lærernes Pension, Henrik Walther Mogensen.

Byggeriet går i gang i august 2023 og de 306 lejligheder forventes efter planen at være klar til indflytning i løbet af 2025, fordelt over tre etaper.

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.