Rapport om samfundsansvar

I Lærernes Pension er det vores ambition at forene samfundsansvar og gode afkast. I denne rapport kan du læse, hvordan vi arbejder med samfundsansvar, og hvad vi har opnået. Rapporten udkommer typisk omkring den 1. april.

Rapport om solvens og finansiel situation - SFCR

Rapporten har til hensigt at give et både bredt favnende og detaljeret billede af Lærernes Pension som livsforsikringsselskab og indeholder en gennemgang af selskabets forsikrings- og investeringsmæssige resultater, ledelsessystem, risikoprofil samt en redegørelse for solvens- og kapitalforhold.

Aflønningsrapporter

Aflønningsrapporten indeholder de oplysninger, der skal offentliggøres i henhold til § 26 i bekendtgørelse om lønpolitik og aflønning i forsikringsselskaber, forsikrings¬holdingvirksomheder og firmapensionskasser.

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.