De fleste lærere får mere i pension med de nye prognoser

Langt de fleste lærere kan se frem til en større alderspension med de nye prognoseberegninger, der i dag er offentliggjort af Forsikring & Pension (F&P).

F&P’s beregninger viser at især unge – der har lang tid til pensionering – ser ud til at få en noget lavere pension end hidtil beregnet.
Vores beregninger viser, at det ikke gælder for unge lærere. De holder skindet på næsen, så deres forventede pensioner falder ikke.

’Det er udtryk for, at vi i tide har tilpasset vores egne beregninger til udviklingen. Så lærerne kan fortsat regne med den pension, vi har stillet dem i udsigt’, siger administrerende direktør Paul Brüniche-Olsen.

Nye prognoser og pensionisterne

Når en lærer er gået på pension, så vil de nye prognoser ikke påvirke pensionerne. Her er det, som for alle andre medlemmer, årets depotrente, som har betydning for, hvad en pensioneret lærer får udbetalt. Således har alle medlemmer i Lærernes Pension fået 7,5% før skat i depotrente her i 2018.

Der kan altid være afvigelser for enkelte medlemmer, men billedet her gælder for absolut størstedelen.

Spørgsmål og uddybning

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Susanne Bych på 29 16 39 31.

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.