Få mere i pension med en ekstra opsparing

Når du sparer mere op, får du mere i pension. Hos os kan du oprette en ekstra opsparing, der vil give dig en højere udbetaling, når du går på pension. Det kalder vi en PlusPension. 

I 2024 får du 3 procent i rente på en PlusPension. Du betaler 1 procent af hver indbetaling til administration, uanset om det er en fast månedlig indbetaling eller engangsindbetalinger. I de måneder, hvor der ikke bliver indbetalt noget, betaler du mellem 15 og 30 kroner til administration.

Gå videre

Du kan spare op på forskellige måder

Se, hvor meget det kan blive til

Vælg din alder og det beløb, du overvejer at spare op om måneden og se, hvor meget det kan blive til.

Hvor gammel er du?
Hvor meget vil du indbetale?
Ved 67 år kan det være blevet til
0
Log på, og se dine muligheder for at spare op og vælg det, der passer dig
Hvad bygger tallet på?

Beløbet viser, hvad indbetalingerne kan blive til, og det er omregnet til købekraft, så du kan sammenligne det med prisniveauet i dag.

For at se, hvilke muligheder du har for at spare op, skal du logge på. Her kan du vælge, om du vil spare op til et engangsbeløb, en ratepension eller en livsvarig pension, og du kan se, hvad vores forventninger til en udbetaling er. Du kan også læse mere om, hvor meget du må indbetale, og hvilke fradragsmuligheder du har.

Beregningen er foretaget under en række forudsætninger om fremtiden, og de vedrører først og fremmest depotrenten og inflationen. Udvikler disse størrelser sig anderledes, end vi har forudsat, vil udbetalingerne også ændre sig. Du kan altid følge med i udviklingen ved at logge på.

Du betaler 1 procent af hver indbetaling i administration, uanset om det er en fast månedlig indbetaling eller indskud. I de måneder, hvor der ikke bliver indbetalt noget, betaler du mellem 15 og 30 kroner i administration.

Er du i tvivl om, hvor meget du bør spare ekstra op?

Så tag et pensionstjek og se, hvor mange penge du får i pension om måneden sammenlignet med din løn i dag.

Vi kommer også med en anbefaling til, hvor meget du skal spare ekstra op, hvis det er nødvendigt.

Tag et pensionstjek


Din familie kan også få en PlusPension

Når du er medlem af Lærernes Pension, så kan dine familiemedlemmer, som deler folkeregisteradresse med dig, også få en PlusPension. Hjemmeboende børn skal være fyldt 15 år.

Vigtigt at vide

Din udbetaling herfra kan påvirke andre udbetalinger

Du skal være opmærksom på, at når du får udbetaling fra din pensionsordning, kan det betyde, at din eventuelle udbetaling af efterløn eller offentlige ydelser bliver mindre og i nogle tilfælde falder væk. Kontakt din A-kasse om efterløn og Udbetaling Danmark om offentlige ydelser.

Vi fortæller om vores egne produkter

Ifølge lovgivningen skal vi gøre opmærksom på, at vores rådgivning naturligvis ikke er uvildig, fordi vi – ligesom andre pensionsselskaber – kun fortæller om vores egne produkter.

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.