Beholdningslister og eksklusionslister


Hvert halve år offentliggør vi lister over de aktier, obligationer, fonde og investeringsforeninger, vi har investeret i. Og dem vi udelukker.  

Beholdningsliste

Her kan du se den seneste beholdningsliste.

Beholdning pr. 31.12.2022 (Excel-fil)

Der er flere tusinde linjer data, da filen indeholder alle vores børsnoterede investeringer.

Lærernes Pensions medlemmer er fordelt i fire rentegrupper, hvoraf de tre grupper er meget små. Da alle fire grupper har fælles investeringsstrategi, er de også fælles om investeringsaktiverne, og vi viser dem derfor samlet.

Når du klikker på et link åbner det som Excel-ark - eller den bliver downloadet i din browser, så du selv skal åbne filen.

Eksklusionsliste

Denne liste (Excel) viser de virksomheder, vi pr. november 2022 har udelukket fra vores investeringer investeringer som følge af vores politik for ansvarlige investeringer. 

Se tidligere lister her:

Beholdningslister - arkiv

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.