Lærernes Pension er nu medejer af havvindmølle-park

​Lærernes Pension bliver nu medejer af en tysk havvindmølle-park, hvor investering i grøn energi kombineres med en klar forventning om gode og stabile afkast.

Sammen med tre andre pensionsselskaber har vi for 4,5 mia. kr. købt halvdelen af en kommende tysk havvindmølle-park – den anden halvdel ejes af DONG Energy.

Afkast fra 2016

Opførelsen af havvindmølle-parken begynder i 2015, og allerede i 2016 forventer vi at hente afkast hjem fra vores investering.

Havvindmølle mod blå himmel

”Vi er rigtig glade for, at det er lykkes os at danne et dansk konsortium bestående af fire pensionsselskaber og DONG Energy, som både er professionelle og førende inden for området. Og så er vi især glade for, at vi kan kombinere investeringer i grøn energi med fornuftige og stabile afkast,” siger finansdirektør i Lærernes Pension Henrik Walther Mogensen.

Konsortiet

Konsortiet består af Lærernes Pension, PKA, Industriens Pension, Lægernes Pension og DONG Energy.

Læs pressemeddelelsen

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.