Nogen højere?   Depotrente på 5,61%

Depotrenten for selskabets 140.000 medlemmer er sat til 5,61% i 2017. Samtidig bliver omkostningerne og prisen for invalidedækning sat ned.

De 140.000 lærere kan trygt imødese endnu et år med en høj depotrente. Bestyrelsen har på sit møde 14. december 2016 fastsat den til 5,61% for 2017. Dermed ligger Lærernes Pension endnu et år blandt de allerhøjeste depotrenter for gennemsnitsrente-området. Måske endda den allerhøjeste. 

Adm. direktør i Lærernes Pension Paul Brüniche-Olsen er glad for endnu en gang at ligge helt i top med depotrenten:
”Samtidig med, at vi sikrer lærerne en god forrentning af deres pensioner, har vi gennem de seneste år sænket omkostningerne til administration og til invalideforsikring markant. Med vores solide reserver forventer vi, at lærerne også i de kommende år kommer til at have glæde af høje depotrenter”.

Samtidig med den høje depotrente sænker Lærernes Pension endnu en gang omkostningerne, så de fra 2017 blot udgør 1,25% af indbetalingerne. Medlemmer, der ikke længere indbetaler får også reduceret prisen, så den maksimalt kan udgøre 30 kroner pr. måned.
Også prisen for invalidedækning bliver sat ned igen, og tilsammen betyder de to nedsættelser for en ung lærer, at alderspensionen øges med omkring 3.000 kroner om året.

Afkastet for 2016 ligger medio december lige omkring 10 procent og dermed klart højere end i 2015, hvor resultatet endte med 2,1%.

------------------------------------------

2017:
Depotrente før PAL-skat: 5,61%
Depotrente efter PAL-skat: 4,75%

Inden bestyrelsen fastlagde depotrenten sang de en lille julesang

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.