Depotrenten fastsat for 2024

Bestyrelsen i Lærernes Pension har besluttet at fastsætte depotrenten for 2024 til 3 pct. før skat.

Depotrenten for 2024 er nu fastsat til at være 3 pct. før skat, og den kommer dermed til at ligge tæt på samme niveau som sidste år.

Medlemmerne af Lærernes Pension har gennemsnitsrente i deres pensionsordning, og det betyder grundlæggende, at investeringsafkastet bliver fordelt ud over en årrække.

Det sker for at skabe en stabil udvikling i den enkeltes pensionsøkonomi, som dermed ikke bliver genstand for store udsving og nedsatte pensionsydelser.

Der er samtidig med beslutningen om depotrenten fastsat satser for blandt andet invalidepension.

Invalidepriserne stiger

Prisen for invalidedækning bliver hævet til næste år, da udbetalingerne på området er steget relativt mere end forventet i løbet af 2023.

De seneste relativt mange år har priserne for invalidedækning været forholdsvist lave i Lærernes Pension, og selv efter prisstigningerne vil niveauet sammenlignet med resten af markedet være i den lavere ende.

Stabile priser

Medlemmerne af Lærernes Pension betaler fortsat en lav pris for administrationen af deres ordning. Den vil i 2024 fortsætte uændret med 1,0 procent af indbetalingerne. Hvis der ikke er indbetaling til ordningen, er prisen uændret mellem 15 og 30 kroner om måneden for administration.

Prisen for retten til sum ved ressourceforløbsydelse bliver i 2024 hævet fra 20 til 25 kroner om måneden, da udbetalingen samtidig stiger fra 100.000 kr. til 120.000 kr.

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.