Lærerne får markedets bedste depotrente

Lærernes Pension har netop besluttet, at depotrenten for 2016 bliver 5,9% før skat. Det betyder, at lærerne får markedets bedste depotrente – endnu har ingen meldt en højere depotrente ud.

”2015 har ikke været et godt aktieår for pensionsopsparerne, men når vi i Lærernes Pension alligevel er i stand til at give en høj depotrente, så er det fordi vores reserver er rigtig gode. Derfor forventer vi også i årene fremover at kunne give gode depotrenter”, siger administrerende direktør Paul Brüniche-Olsen.

Omkostningerne falder med 25%
I dag går 2% af lærernes indbetalinger til administration, men i 2016 bliver der kun trukket 1,5% af indbetalingerne til pension - et fald på 25%.

”Lærernes Pension har i forvejen meget lave omkostninger til administration. Alligevel er det lykkedes os at opbygge et overskud, så vi kan sætte omkostningerne til administration ned endnu en gang”, siger Paul Brüniche-Olsen.

Flere lærere tilbage i arbejde – prisen for forsikringer sænkes med 30%
Et stigende antal lærere vender tilbage til arbejdet, efter at de i første omgang har fået en invalidepension fra Lærernes Pension. Det betyder, at Lærernes Pension har opbygget et overskud på invalidedækningen, og derfor kan priserne sættes ned med 30%. Siden 2013 er priserne for forsikringerne faldet med 69%. 

90 mio. kr. mere til pension
For en ung lærer betyder det, at deres alderspension bliver cirka to procent højere, og at medlemmerne samlet set sparer ca. 90 mio. kr., som i stedet går til pensionerne. 

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.