Omverdenen er med rette interesseret i, hvordan vi investerer de mange milliarder kroner, vi forvalter og nogle gange bliver vi kritiseret for det, vi gør. Vi kan bruge kritikken til at blive bedre, men der er også situationer, hvor vi ikke er enige i kritikken, eller hvor vi synes, at der mangler et bredere perspektiv. Her kan du læse vores syn på forskellige omtaler af vores arbejde.

------------- 

Artiklen på Danwatchs hjemmeside er stærkt misvisende

Danwatch publicerede den 17. oktober 2022 en artikel, hvor de hævder, at Lærernes Pension siger et, men gør noget andet, når det kommer til investeringer i kul. Den påstand er misvisende og forkert.

Læs mere

 

Lærernes Pension og kullene

”Lærernes Pension investerer fortsat i kul trods eksklusion siden 2017: ’De har et forklaringsproblem’. ” Sådan skriver FinansWatch 15. juli 2022.

Læs noget forklaring her

 

Krigen i Yemen og pensionspenge

Oxfam IBIS udgav i december 2020 en rapport om danske pensionsselskabers investeringer i selskaber, som var involveret i krigen i Yemen. 
Også Lærernes Pension blev nævnt i rapporten. 

Læs mere 

 

Lærernes Pension og ’Den sorte liste’

Dagbladet Information kører i foråret 2019 en artikelserie ’Den sorte liste’, hvor de har indsamlet oplysninger om de investeringer, de 17 største danske pensionsselskaber har i selskaber, der af et eller flere af de øvrige selskaber er blevet udelukket eller sortlistet af forskellige grunde.

Læs mere

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.