Ejendomme


Når vi investerer i ejendomme, så er det for at sprede risikoen på vores investeringer og sikre et godt afkast til alle vores medlemmer.

Vi investerer ikke kun i Danmark
Vi investerer i boliger både i Danmark og i udlandet. I Danmark er det udelukkende boligejendomme, som vi selv står for at opføre. I udlandet er det ofte eksisterende erhvervsejendomme og boliger, som vi investerer i.

Fortrinsret, men ikke en billigere husleje
Vi får ofte henvendelser fra medlemmer, som undrer sig over, at vi ikke tilbyder billige boliger til vores medlemmer, men det er slet ikke lovligt.

Som pensionsselskab må vi ikke give nogle medlemmer særlig gode vilkår, og det ville vi gøre, hvis få medlemmer fik en billig bolig gennem Lærernes Pension.

Der er dog fordele ved at være medlem af Lærernes Pension. Du eller dine voksne børn kan vælge boliger før ikke-medlemmer og kommer foran i køen, når der er ventelister til boligerne.

Vi har bl.a. fokus på at:

  • bygge i høj kvalitet
  • der er ordentlige arbejdsvilkår
  • der er lærlinge ansat

Fakta:

Vi har boliger i:

  • København
  • Aarhus
  • Aalborg

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.