Private Equity


Når vi taler om investeringer i Private Equity, så er der tale om investeringer i virksomheder, som ikke er børsnoterede.

Ligesom vores andre alternative investeringer, så er Private Equity-investeringerne med til at sprede risikoen på vores investeringer. Målet med denne type investeringer er at gå efter højere afkast end de børsnoterede selskaber.

Det er ikke Lærernes Pension, der udvælger en særlig interessant virksomhed, som vi gerne vil investere i. Det ville kræve alt for mange ressourcer både at finde frem til virksomhederne og have de mange forskellige kompetencer til at vurdere om virksomhederne er fornuftige at investere i.

Derfor foregår vores Private Equity-investeringer gennem fonde, hvor vi sammen med andre investorer investerer i flere forskellige virksomheder. En Private Equity-fond har enten fokus på et bestemt geografisk område eller sektor, hvor forvalterne i fonden er højt specialiserede inden for et specifikt område.

Nogle af vores Private Equity-investeringer:

  • Deleløbehjulet Bird, som findes i flere storbyer.
  • Vand-rensningsanlæg til private boliger for at undgå flaskevand.
  • Hao Phat stålværket i Vietnam.

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.